Thursday, March 24, 2011

Jalan-jalan JJ Equin lepas balik dari Bukit Broga



Muka gembira dapat walker. Habis la lepas ni semua benda nak dilanggar. Balik dari Broga hari tu, singgah JJ Taman Equin ngan mak. Dari hari ke sehari nak beli, akhirnya sempat juga beli sebelum duit aku habis... hahahahahah...










Tak lupa juga, belikan mak Food Steamer. Selain tu nanti ayah boleh panaskan makanan dalam tu sebab suka benar panaskan lauk dalam plastik dalam air panas. Bak kata orang... "Alah membeli menang memakai" party


7 comments:

azlina said...

assalamualaikum intan...

trm ksh sudi sgh blog akk...nama kita sama ejaan nur sahaja yg berbeza...intan nama adik akk..

Intan ~ Nur Azlina said...

kak azlina:
wslm kak... TQ sebab datang singgah sini.

LiLy SuHaNa said...

kak intan..food steamer tu brape rege dia??mcm menarik utk d beli..hehehe

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

salam...food steamer tu mcm menarik...(^^,)❤..

Intan ~ Nur Azlina said...

Lily:
harga dia RM198 after less. Klu beli kat JJ and ada JJ card dapat less lg 5%. Tp kat sana byk pilihan. Akak beli cap ayam je. hahahahahahah

Yanie:
Wslm yanie. Selamat pengantin baru :-)

Anonymous said...

akak beli cap ayam ??????akak beli food steamer ke atau akak beli sardin ni......konfius aku....

Intan ~ Nur Azlina said...

Anonymous:
Sila paham yer. itu hanya bahasa pasar.