Tuesday, April 19, 2011

Makan Time - KFC & Big Apple Tesco,Puchong


Sambungan entry SINI

Hari kedua datang pejabat pos ni, baru la dapat siti settlekan urusan renew lesen. Dekat 50 mnt juga la menunggu. Kat puchong ni, selain pejabat pos tesco dengan bukit puchong, mana lagi boleh buat renew lesen erk??? Susah la weh, setiap kali datang, memanjang orang ramai.

Lepas selesai semua urusan, sesi isi perut plak. Mula2 nak ke Sushi King, minggu lepas kan Sushi King buat promosi 1 plate RM2. Kad member siti expired sudah. Jadinya ke KFC saje ler. Ambil set makan tengahari, jimat skit duit aku.

Sebelum balik, tapau donut big apple. Beria je nak diet, nan ado juga. Tak dapat kontrol makan sejak dua menjak ni. Nak wat camno, aku ni mmg kaki makan. Lepas tu membebel berat badan naik... ahakssss..



5 comments:

r'Da said...

dh lame xbukak blog akak..almaklumlah bz ckit..hehe..dh up nmpk..hehe

azlina said...

sedapnya menu..

Intan ~ Nur Azlina said...

arda:
bz layan si awish ker?

Kak Azlina:
Menu fastfood je kak. heheheh

ChiLaBaey's Spot said...

Assalamualaikum tuan empunya blog, sila ambil poster Bloglist Chilabaey's Spot Mac-April di blog saya yer mulai pukul 12.45 PM hari ni... Terima kasih sebab join dan terjah blog tak seberapa saya tu... :)

r'Da said...

hehe..awish kt skool la,rda kt umh sorg..ade wt keje ckit..hehe