Tuesday, January 22, 2013

Mr. Steak House


singgah makan dekat sini lepas habis sesi habiskan duit dan cuci mata dekat JJ, Taman Equin. Kebetulan JJ card, adik pun ajak gi sini. dan kebetulannya petang tu saya dapat coupon JJ sebab menang main game kat opis. dapat juga la beli comfort shoes kat larrie.
   
opsss... sapa yang rasa nak mencuba, kedai ni dekat belakang Giant Seri Kembangan, ada deretan kedai kat situ. pandai pandai la cari. tau kedai ni pun lepas baca blog fillanie, jadinya mai la terjah kalau sapa suka western food.

not bad la rasa dia dan yang penting harga nya tak cekek darah. murah juga kalau nak dibandingkang dengan kedai lain.



antara menunya... kalau tak nampak pandai pandai la telek sampai nampak. 


adik punya, mix grilled. tak salah ada ayam, beef  dan prawn


ni tuan tanah punya, chicken grilled ajo...


adik ipar pula order ni, nasi ape tah nam nya dengan ayam... not bad la rasa dia, tapi pedas ke hangat sikit dik rasa lada sulah ke lada hitam... tak berapa ingat la pula



sapa yang tinggal area sini boleh la terjah kedai ni. tak jamin la sedap hingga menjilat jari kan... sebab tekak lain lain mar. pada saya masakan kedai ni ok ok, boleh je singgah makan kat sini lagi.


coming soon dengan entry jjcm saya yang lain.. di bagang lalang, jeram dll... babai.. assalamualaikum.


2 comments:

sweethOneY said...

Slalu kitorang lalu kedai ni sbb rumah MIL dekat perumahan blakang tu je asyik rasa nk singgah tp tak tersinggah2 hehe. Next time bolehla singgah rasa.

Intan ~ Nur Azlina said...

cuba la singgah makan,
boleh la tahan juga rasanya.
yg paling penting harganya tak mahal :-)